Veri Gizliliğini Korumaya İlişkin Trenkwalder Taahhüdü

Kişisel verilerinizin güvenliğini ve gizliliğini korumak Trenkwalder için önemlidir; bu nedenle işimizi veri gizliliğini koruma ve veri güvenliğine uygulanabilen kanunlara uygun olarak yapıyoruz. Aşağıda özetlenen politikanın, Trenkwalder’ın hangi verileri toplayabileceğini, Trenkwalder’ın bu verileri nasıl kullandığını ve koruduğunu ve kimlerle paylaşabileceğini anlamanıza yardımcı olacağını umuyoruz.

İçerikler için sorumluluk
Sayfalarımızın içeriği azami itina ile oluşturulmuştur. Ancak içeriklerin doğruluğu, eksiksizliği ve güncelliği konusunda garanti veremeyiz. Genel yasalar uyarınca bilgileri kaldırma ya da kullanımını bloke etme yükümlülükleri bundan etkilenmez. Bununla ilgili bir sorumluluk ancak somut bir yasa ihlali konusunda bilgi edindiğimiz tarihten itibaren üstlenilebilir. Bu tür yasa ihlallerinden haberdar olduğumuzda, bu içerikleri derhal kaldıracağız.

Telif hakkı
Sayfa sahibi tarafından oluşturulan içerikler ve faaliyetler Avusturya telif hakkı yasasına tabidir. Telif hakkı kapsamı dışında çoğaltılması, düzenlenmesi, yayınlanması ve değerlendirilmesi ilgili yazarın veya oluşturanın yazılı iznine tabidir. Bu sayfadaki dosyaların indirilmesine ve kopyalanmasına ancak özel kullanım için izin verilmiştir, ticari amaçlı kullanılamaz. Sayfada yer alan içerikler, sayfa sahibi tarafından oluşturulmamışsa üçüncü kişilerin telif hakları dikkate alınacaktır. Üçüncü kişilere ait içerikler belirtilmiştir. Buna rağmen telif hakkı ihlali tespit etmeniz halinde bizleri uyarmanızı rica ediyoruz. Yasa ihlallerinden haberdar olduğumuzda, söz konusu içerikleri derhal kaldıracağız.

Veri Koruma
Web sayfamızdan genel itibariyle kişisel bilgiler girilmeden yararlanılabilir. Sayfalarımızda kişiye özel bilgiler (örneğin, isim, adres veya e-posta adresi) ancak kişinin gönüllü olması halinde alınır. Kişisel bilgileriniz açık onayınız alınmadıkça üçüncü kişilere verilmeyecektir.

İnternet üzerinden gerçekleştirilen veri aktarımının (örn. e-posta yoluyla) güvenlik boşlukları içerdiğini hatırlatmak isteriz. Verilerin üçüncü kişilere karşı tamamen korunabilmesi imkânsızdır.
Kesin olarak talep edilmemiş olan reklam ve bilgi malzemelerinin aktarılması için, künye zorunluluğu çerçevesinde yayınlanmış olan iletişim bilgilerinin üçüncü kişiler tarafından kullanımı, kesin olarak reddedilmektedir. Sayfaların sahibi örn. spam (istenmeyen) mail yoluyla gelen istenmeyen reklam bilgileri gönderimleri konusundaki yasal yollara başvurma hakkını saklı tutmaktadır.

Kişisel Verilerin Korunması
Resmi Gazetede 7 Nisan 2016`da yayımlanan 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” ve 20 Nisan 2016`da yayımlanan 6701 sayılı “Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanunu” kapsamında istihdam sürecinde alınan kişisel verilerin korunması ve yayınlanacak iş ilanlarında ayrımcılığa, eşitsizliğe yol açabilecek kriterlerin girilmemesi esastır. 

Şirketimiz iş ilanı yayınlayan ve istihdam amaçlı özgeçmişleri değerli iş ortakları ile paylaşması nedeni ile yukarıda bahsi geçen her iki kanun kapsamında yer alan yükümlülüklere istinaden ilan yayını yapan ve/veya şirket sisteminden özgeçmiş alan işverenlerin de sorumluluğundadır.

İlan içeriklerimizin ilgili kanunlara aykırı olmadığına ve elimizde bulunan kişisel ve özel nitelikli kişisel verilerin amacı dışında kullanılmamasına, süreç sonunda imha edilmesine dikkat edilmesi önem taşımaktadır.

Google Analytics kullanımı için veri koruma beyannamesi
Web sayfasında, Google Inc. (“Google”)’e ait Google Analytics’ten (web analiz hizmeti) yararlanılmaktadır. Google Analytics, bilgisayarınıza kaydedilen ve web sayfasının tarafınızdan kullanımını analiz etmeye yarayan “Cookies”, metin dosyaları kullanmaktadır. Cookie tarafından bu web sayfasını kullanımınız hakkında oluşturulan bilgiler (IP adresiniz dâhil olmak üzere) Google’ın ABD’deki sunucusuna aktarılır ve orada saklanır.

Google bu bilgileri, web sayfası kullanımınızı değerlendirmek, web sayfası sahibi için web sayfası etkinliklerine ilişkin rapor oluşturmak, web sayfası ve internet kullanımı ile bağlantılı hizmetleri vermek için kullanacaktır. Google, gerektiğinde ve yasal olarak öngörülmüşse ya da üçüncü kişiler bu bilgileri Google adına işliyorsa bu bilgileri üçüncü kişilere aktaracaktır. Google, IP adresinizi hiçbir surette Google Inc.’in başka verileri ile birleştirmeyecektir.

Cookie yüklemesini, tarayıcı yazılımınızı uygun şekilde ayarlayarak önleyebilirsiniz; ancak bu durumda web sayfasındaki tüm işlevlerden yaralanamayacağınızı hatırlatmak isteriz. Bu web sayfasını kullandığınız takdirde, hakkınızda edinilen bilgilerin Google tarafından yukarıda belirtilen şekilde ve yine yukarıda belirtilen amaçla işleneceğini kabul etmiş sayılacaksınız.